Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι τροϊκανοί δουλεύουν πάντα με -και για- τους συνεταίρους τους...


Σε «ξεβράκωμα» πρώτης τάξεως εξελίσσεται όλη αυτή η ιστορία με τις απαιτήσεις της τρόϊκας, που σχετίζονται με την αγορά (γάλα, φάρμακα, βιβλία, φόροι υπέρ τρίτων κ.λ.π)… 
Υπενθυμίζεται, ότι όλες αυτές οι «απαιτήσεις» περιλαμβάνονται στην περιβόητη έκθεση του ΟΟΣΑ που συνέταξαν 2-3 υπάλληλοι του Οργανισμού, οι οποίοι περιδιαβαίνοντας τα γραφεία των διαφόρων «ΣΕΒ» της χώρας, συγκέντρωσαν όλες τις απαιτήσεις-ρουσφέτια συγκεκριμένων επιχειρηματικών ομάδων και τα πλάσαραν δήθεν ως «έκθεση μεταρρυθμίσεων για την αγορά». 
Την έκθεση αυτή οι Ελληνες φορολογούμενοι χρυσοπλήρωσαν με περίπου 1 εκατ. ευρώ! 
Διαπιστώνοντας όμως, τα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, ότι η κυβέρνηση είναι ανίσχυρη να νομοθετήσει υπέρ των ρουσφετιών τους που έχουν περιληφθεί στην «έκθεση-ευαγγέλιο» του ΟΟΣΑ, επιστράτευσαν τον Τόμσεν και την παρέα του. Κι αυτό, καθώς αντιλαμβάνονται ότι άλλη «χρυσή ευκαιρία» δεν θα υπάρξει για την προώθηση των διαχρονικών διεκδικήσεών τους. 
Το ίδιο συμβαίνει και με την αποδιοργανωμένη πλέον αγορά εργασίας, όπου ενώ η πραγματική ανεργία καλπάζει πλησιάζοντας τα 2 εκατομμύρια, οι τροϊκανοί ζητούν επίμονα -πάλι για λογαριασμό συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων- την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων…!!! 
Οι απαιτήσεις αυτές είναι τόσο εξόφθαλμες που ξεσηκώνουν ακόμα και τους δευτεροκλασάτους υφυπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι μέσω λεκτικών διαφοροποιήσεών τους την τελευταία στιγμή, ελπίζουν μπας και διασωθούν!!! 
΄Αραγε στο δρόμο για τις κάλπες θα ξεχαστούν όλα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου