Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αφέθηκε ελεύθερος ο Γιώργος Παπαχρήστος

Ο δημοσιογράφος των «Νέων» συνελήφθη στα Ιωάννινα στο πλαίσιο του αυτοφώρου έπειτα από μήνυση του Π. Καμμένου - «Τίτλος τιμής για μένα η μήνυση» δηλώνει ο κ. Παπαχρήστος - Διαβάστε το κείμενο που εξόργισε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συνελήφθη στις οκτώ το πρωί σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, όπου είχε καταλύσει για το Σαββατοκύριακο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστου, ύστερα από μήνυση για κατ΄εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, που υπέβαλε χθες, Σάββατο, σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Όπως έγινε γνωστό η μήνυση αφορά σε κείμενο του δημοσιογράφου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο», και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο μηνυόμενος προσήχθη στον εισαγγελέα, απ΄όπου αφέθηκε ελεύθερος και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

«Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων» δήλωσε, αποχωρώντας από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων ο κ. Παπαχρήστου.

Σε σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει (σσ. ο δημοσιογράφος) στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».

«Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση» καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε το κείμενο του Γιώργου Παπαχρήστου που εξόργισε τον Π. Καμμένο

Στην στήλη του «Στίγμα» ο γνωστός δημοσιογράφος γράφει, μεταξύ άλλων, «με αφορμή το γεγονός ότι συναπαντήθηκα προχθές σε αίθουσα της Ευελπίδων με τον πρόεδρο του κόμματος “Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες” (κατηγορούμενος σε ακόμη μία αγωγή εναντίον μου -πάλι για την υπόθεση των CDs του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία τον έχει καταδικάσει ήδη ο Αντρίκος Παπανδρέου), ανέσυρα από το αρχείο μία ξεχασμένη υπόθεση. Πρόκειται για κατάσταση “ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ”, στην οποία το όνομα του αγαπημένου προέδρου βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για έρευνα κατόπιν “εισαγγελικής παραγγελίας” και ζητείται από το “κεντρικό” ΣΔΟΕ (διότι το έγγραφο έχει σταλεί από το ΣΔΟΕ Στερεά Ελλάδος), να προχωρήσει στο “άνοιγμα λογαριασμών” του προέδρου μας. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.

Πού θέλω να καταλήξω -πλην του αυτονόητου που είναι, “πού βρίσκεται τώρα η έρευνα και τι έχει προκύψει αν έχει ολοκληρωθεί”; Ότι πρόκειται για “εισαγγελική παραγγελία” την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ήτοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης!

Σπεύδω να διευκρινίσω, για να μη δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος “Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες”.

Έτσι είναι αυτά. Όλοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται από μία στιγμή σύγκρουσης...»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου