Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μπελούτσι - Κασέλ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου.

Μπελούτσι - Κασέλ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου
Ευχάριστη είδηση δεν λες σε καμία περίπτωση την ανακοίνωση ενός διαζυγίου. Οι εξαιρέσεις είναι όμως που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Και εξαίρεση φαίνεται πως αποτελεί το δεύτερο πολύκροτο διαζύγιο του καλοκαιριού - αυτό της πληθωρικής Μόνικα Μπελούτσι με τον γοητευτικό Βενσάν Κασέλ που έρχεται να ακολουθήσει εκείνο του Μάικλ Ντάγκλας με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. 
Και οι θαυμαστές λογικό είναι να έκαναν πάρτι με τη χθεσινή ανακοίνωση του διαζυγίου του διάσημου ζεύγους και πολλοί δήλωναν με ένα χαμόγελο στα χείλη - εκείνο το ουτοπικό - πως επιτέλους η Μόνικα είναι ελεύθερη και πολλές δεν έκρυβαν τη χαρά τους επειδή ο Βενσάν θα είναι πλέον διαθέσιμος. Καλοκαίρι έχουμε όμως και τα όνειρα θερινής νυκτός όχι απλώς επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται.
Ούτε όμως οι άμεσα ενδιαφερόμενοι φαίνεται να τα έχουν βάψει μαύρα για τον χωρισμό τους ύστερα από 14 χρόνια γάμου και δύο κόρες - την εννιάχρονη Ντέβα και την τρίχρονη Λεονί. Την πρωτιά της είδησης την είχε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων χθες και λίγο αργότερα η ιταλίδα ντίβα την επιβεβαίωσε ψύχραιμα σε γνωστό περιοδικό.
Και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να διχαστούν οι απόψεις. Κεραυνός εν αιθρία το διαζύγιο ή απλώς μια ανακοίνωση που ήρθε να επιβεβαιώσει επισήμως κάτι που ήταν γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ;
«Η Μόνικα και οι κόρες μου με κάνουν κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο», έλεγε σε συνέντευξή του πέρυσι ο 47χρονος γάλλος ηθοποιός. «Με τον Βενσάν ζούμε μια ζωή εντελώς ανεξάρτητη. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Κι αυτό είναι το μυστικό μας», έδινε τη συνταγή του επιτυχημένου της γάμου η ιταλίδα ντίβα, η οποία από πολλούς θεωρείται ως η νέα Σοφία Λόρεν και από άλλους η διάδοχος της Κλάουντια Καρντινάλε.
Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίσω από αυτό το μοντέλο ανεξάρτητου ζευγαριού είχαν διακρίνει σύννεφα. Και πίστευαν πως τα χωριστά σπίτια - ούτε καν χωριστές κρεβατοκάμαρες -, με εκείνη να ζει στη Ρώμη κι εκείνον στο Παρίσι, δεν ήταν ό,τι πιο φυσιολογικό για ένα «καυτό» ζευγάρι με πολλούς πειρασμούς. Αν συνδυάσει δε κάποιος τα ξεχωριστά σπίτια με το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και πολλές οι κοινές τους εμφανίσεις, αλλά και τις χωριστές διακοπές - να θυμίσουμε ότι φέτος η εκρηκτική 48χρονη ηθοποιός, παρά το χαμηλό προφίλ της, ξεσήκωσε την Πάρο όπου έκανε διακοπές με την εντυπωσιακή χυμώδη σιλουέτα της -, είναι σαφές ότι τα σημάδια δεν ήταν ευοίωνα. Και τώρα ο λόγος στους παπαράτσι να ανακαλύψουν τι κρύβεται στις αγκαλιές των δύο ηθοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου