Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Από τον Πειραιά στην ...ασφάλεια της Δεξαμενής ο Alexis...!





Κάποιοι "αριστεροί" άρχισαν ήδη να φοβούνται τον κόσμο και την οργή του και κινούνται πλέον ασφαλώς σε ελεγχόμενα και αποστειρωμένα περιβάλλοντα...!
Πάνε πλέον οι εποχές που οι ίδιοι ήταν πρωταγωνιστές σε προπηλακισμούς πολιτικών αντιπάλων τους. Τώρα φοβούνται μην τους συμβούν τα ίδια...
Ετσι,  για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο Τσίπρας κατευθύνθηκε τελικά στο ασφαλές ...λιμάνι της Δεξαμενής Κολωνακίου (!), καθότι το Μεγάλο Λιμάνι του Πειραιά, στο οποίο είχε μεταβεί πανηγυρικά πέρυσι (φωτό),  δρομολογείται να παραδοθεί ολόκληρο στους Κινέζους, και φέτος μύριζε έντονα μπαρούτι...! Βλέπετε, οι λιμενεργάτες δεν παίζουν!
Βέβαια, οι "αυλικοί" του Μαξίμου έσπευσαν να δικαιολογήσουν τη στροφή του "μικρού" προς τη Δεξαμενή, μιλώντας περί δήθεν δυσφορίας του Αlexis για τον μητροπολίτη Σεραφείμ και τις δηλώσεις του για το "σύμφωνο συμβίωσης". Ομως, είναι πασιφανές πως η συγκεκριμένη δικαιολογία ήταν απλά για λαϊκή κατανάλωση...!

Ποιοι είναι όμως αυτοί που φοβούνται σήμερα το λαό και την οργή του;
Μα φυσικά είναι αυτοί, που αφού έκαναν πράξη την υπόσχεσή τους για κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο, αφού διαπραγματεύτηκαν "υπερήφανα" επί 17 ώρες και στα ...τέσσερα το νέο μνημόνιο, αφού υλοποίησαν όλες τις δεσμεύσεις τους (κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση των κατώτερων μισθών, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της 13ης σύνταξης, καμία νέα φορολογική επιβάρυνση κ.λ.π κ.λ.π), ετοιμάζονται να κάνουν πράξη και τη δέσμευσή τους για "καμία μείωση στις συντάξεις, βασικές και επικουρικές"...!!!
Απόλυτα συμβιβασμένοι, αδαείς, ανίκανοι, ψεύτες και επικίνδυνοι, διαλύουν ότι απέμεινε στο Ασφαλιστικό, υπερασπιζόμενοι τη χειρότερη δυνατή πρόταση γι αυτό!
Το ...σύμφωνο συμβίωσης των νυν και μελλοντικών συνταξιούχων με τον εξευτελισμό είναι προ των πυλών στο ευρωπαϊκό Γκουαντάναμο των Κατρούγκαλου και Alexis....

                                                                                                   Paratiritis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου